VAN / EDREMİT - Sebahattin Gündüz Anaokulu

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılı genel veli toplantımız tüm velilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.Katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Miniklerimizi mezun etmenin mutluluğunu yaşadık:) Bu güzel ve anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Elif YÖRÜK ve Okulumuza adı verilen merhum Sebahattin GÜNDÜZ'ün kızı Sümeyye GÜNDÜZ ÖZBİLGE ve kardeşi Bilal GÜNDÜZ'e katılımlarından ve okulumuza yaptıkları desteklerden ötürü teşekkür ederiz.

May

Geri dönüştürülebilen artık malzemeleri kullanarak farkındalık oluşturmaya çalıştığımız sergimize katılan başta il milli eğitim müdür yardımcılarımız, ilçe milli eğitim şube müdürlerimiz, okul yöneticilerimiz ve velilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Nis

VAN YYÜ kampüsünde bulunan kedi evine ziyaret gerçekleştirdik.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladık:)

Nis

Nisan ayı değeri olan YARDIMLAŞMAK konusu bu ay işlenecektir.

Nis

'En İyi Narkotik Polisi Anne' projesi kapsamında emniyet yetkilileri tarafından velilerimize yönelik Madde Bağımlılığı konulu seminer verildi.

Mrt

Okul rehberlik servisimiz tarafından velilerimize yönelik Anne Baba Tutumları ve Sorumluluklarımız adlı eğitim semineri gerçekleştirildi.

Mrt

Uçan Balonlar sınıfının bu haftaki etkinliği 8 Mart Dünya Kadınlar günü çalışması.

Mrt

Papatyalar sınıfının bu haftaki etkinliği sulu boya ile gökkuşağı sanat çalışması.

Mrt

Kelebekler sınıfının veli toplantısı gerçekleştirildi.

Mrt

Yıldızlar sınıfının veli toplantısı gerçekleştirildi.

Mrt

Uçan Balonlar sınıfının veli toplantısı gerçekleştirildi.

Mrt

Papatyalar sınıfının veli toplantısı gerçekleştirildi.

Mrt

Mart ayı değeri olan SEVGİ-SAYGI konusu bu ay işlenecektir.